تاريخ : سه شنبه 25 شهريور 1399 | 19:30 | نویسنده : آذران

برای مبلمان اداری بهتر است از روکش چرم استفاده شود یا پارچه ای؟
 

روکش مبلمان اداری یکی از مهمترین فاکتور ها در زیبایی ظاهری، راحتی و دوام و کیفیت هر نوع مبلمان اعم از مبلمان اداری است که باید در هنگام خرید علاوه بر اینکه با آنها آشنا باشیم، بتوانیم انواع آنها را نیز بشناسیم. مبلمان اداری شامل تجهیزات مختلفی از وسایل ضروری و جانبی برای محیط اداری می باشد که در طرح ها، جنس و مدل های مختلفی در بازار عرضه شده است. در این مقاله می خواهیم به معرفی مزایا و معایب مبلمان های اداری با روکش های چرم و پارچه ای بپردازیم.
 

تعریف کلی مبلمان اداری
 

مبلمان اداری در واقع تمام محصولات و لوازم مورد نیاز برای هر اداره است که امروزه در هر محیط اداری استفاده می شود. این لوازم می تواند شامل انواع صندلی مدرن اداری، مبل ها، اکسسوری ها، کمد ها، میزها و دیگر لوازم جانبی مورد نیاز در هر دفتر و اداره باشد. اولین شکل گیری مبلمان اداری به شکل امروزی را می توان مربوط به سال 1726 در یک ساختمان اداری در لندن دانست که از آن زمان تا قرن بیستم سبک های مختلفی از مبلمان اداری شکل گرفت که هر روز گسترده تر و پیشرفته تر می شد. پیشرفته ترین مدل های مبلمان اداری را می توان نمونه های ارگونومیک آن دانست که امروزه با توجه به جسم و روان انسان ها طراحی و ساخته می شوند تا در هنگام کار، کمترین فشار به جسم انسان یعنی قسمت های ستون فقرات، مچ ها و ... شده وارد شود و بهره وری کارکنان را افزایش دهد.
 

انواع روکش مبلمان اداری
 
آخرین مطالب تکمیلی شرکت مبلمان اداری مدرن آفن را در این بخش دنبال نمایید 
 

انواع مبلمان اداری
 

در مورد خرید مبلمان اداری باید گفت مبلمان ها می توانند با دسته بندی های مختلفی گروه بندی شوند. به عنوان مثال می توان مبلمان اداری را به انواع مبلمان های اداری کارمندی، کارشناسی، مدیریتی، کنفرانسی، آزمایشگاهی و ... تقسیم بندی کرد. در تقسیم بندی دیگر می توان مبلمان اداری را براساس طراحی آنها دسته بندی کرد. به عنوان مثال مبلمان های اداری می توانند به صورت ارگونومیک طراحی شوند یا به طور ساده. همچنین این تجهیزات می توانند برای مراجعه کنندگان یا کارمندان و ... طراحی شوند که هرکدام امکانات خاص خود را دارد. جنس مبل و دسته بندی مبلمان اداری بر اساس روکش مبلمان اداری نیز می تواند این تجهیزات را به انواع مبلمان اداری چرم یا پارچه ای تقسیم بندی نماید.
 
مبلمان اداری پارچه ای
 
پارچه یکی از روکش های رایج در هر نوع مبلمان از جمله مبلمان اداری است که جنس آن براساس کارکرد مبلمان، ضخامت، مقاومت، عوامل محیطی که می تواند منجر به آسیب زدن به آن شود و ... انتخاب می شود. معمولا در مورد مبلمان هایی با روکش مبلمان اداری پارچه ای باید گفت این نوع از مبلمان ها دارای ضخامت سنگینی و بیشتری هستند که در محیط های اداری به کار می روند. مبلمان اداری پارچه ای می تواند برای صندلی ها، میز ها به خصوص میزهای مدیریتی مورد استفاده قرار گیرد و انواع مختلفی دارد که برحسب عواملی که در بالا ذکر شد برای ساخت و طراحی این نوع مبلمان استفاده می شود.
 
مبلمان اداری چرم
 
چرم یکی از انواع روکش مبلمان اداری است که غالبا برای تم های کلاسیک و خاص استفاده می شود. این نوع روکش مبلمان اداری رنگ های تیره و قهوه ای دارند که می توانند برای ایجاد یک محیط لوکس، صمیمی و زیبا مورد استفاده قرار بگیرند. همانطور که در شکل زیر نیز مشاهده می کنید، مبلمان اداری چرم شامل انواع صندلی ها، میزها و مبل های اداری می باشد که معمولا با میزهایی با رنگ یکسان ست می شود. یکی دیگر از کاربرد های مهم مبلمان اداری، استفاده از این نوع روکش مبلمان اداری برای صندلی و میز ها و مبل های مدیریتی است که معمولا برای ایجاد یک محیط ماندگار و لوکس در قسمت مدیریت و برای راحتی بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد.  در ادامه به مقایسه ویژگی ها و مزایا و معایب این دو روکش مبلمان اداری خواهیم پرداخت.
 
پربازدیدترین مطالب آفن را در این بخش دنبال نمایید
 

مزایا و معایب روکش مبلمان اداری چرم

از جمله مزایا و معایبی که می توان در مورد روکش های پارچه ای و چرم مبلمان اداری بیان کرد، در ابتدا به بیان مزایا و معایب روکش چرم می پردازیم که عبارتند از:
 
این نوع روکش می تواند برای انواع مختلفی از مصالح و در کنار این مصالح اعم از چوب، فلز و استیل به کار رفته و با رنگ و طرحی که دارد، با آنها هارمونی و زیبای خاصی داشته باشد. 
افزایش زیبایی ظاهری و سبک و دلنشین کردن محیط
دوام و ماندگاری بالا یکی دیگر از ویژگی های این نوع روکش ها است که می تواند سال های بیشتری استفاده شود.
ایجاد یک حالت غنا و اصالت، ویژگی دیگری است که روکش های چرمی می توانند داشته باشند. در واقع با توجه به رنگی که دارند، به خوبی می توان از طرح و رنگ آنها برای ایجاد یک محیط کلاسیک استفاده نمود و عظمت محیط شرکت را افزایش داد.
چرم یکی از متریال های با کیفیت و لاکچری به حساب می آید.
چرم مصنوعی یکی دیگر از زیر شاخه های روکش های چرمی است که برخی از ویژگی های چرم طبیعی را دارد ولی هزینه آن ارزان تر است.
مناسب بودن برای افراد مبتلا به آلرژی
مبل های چرمی نسبت به مبل های پارچه ای به راحتی می توانند با یک دستمال مرطوب پاک و تمیز شوند.
یکی از معایب مبل چرم، هزینه بالای آن است.
چرم بو ها را کمتر به خود جذب می کند.
عیب دیگر سرد بودن این مبلمان ها در فصل زمستان و گرم بودن آن در تابستان است که می توان موجب تعریق شود.
در مبلمان چرم فنر به کار نمی رود. 
با این که تنوع چرم بالا است اما طرح های بسیار کم است.
 
مزایا و معایب روکش مبلمان اداری پارچه ای
 
همانطور که گفتیم، کیفیت روکش یکی از عیار های مهم در تعیین کیفیت، راحتی و زیبایی مبلمان ها به خصوص مبلمان اداری است که لازم است در انتخاب آن دقت شود. در مورد مزایا و معایب روکش مبلمان اداری پارچه ای نیز می توان به عوامل زیر اشاره نمود:
راحتی: یکی از مزایا این نوع روکش است که البته بستگی به نوع پارچه نیز دارد. 
این مبل ها گرم تر و نرم تر از مبل های چرمی هستند.
این مبل ها سفت تر از مبل های چرمی هستند.
مقاومت یکی دیگر از ویژگی های مثبت این نوع روکش است.
از معایب این روکش می توان به لکه برداری آن اشاره نمود.
همچنین تمیز کردن این نوع روکش ها سخت تر از مبلمان های چرمی است.
رنگ و طرح های مختلف این نوع روکش نسبت به مبلمان های چرمی بسیار بیشتر و متنوع تر است.
در مقایسه با مبل های چرمی هزینه کمتری دارد.
نسبت به مبلمان های چرمی عمر و دوام کمتری دارند.


برچسب ها : روکش مبلمان اداری, مزایا و معایب روکش چرم, روکش پارچه ای, مبلمان اداری, صندلی اداری,